Reacties deelnemers

Zowel (aanstaande) ouders, kraamverzorgenden, verloskundigen en pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang reageren enthousiast op de methode Dunstan Babytaal. Barbera, moeder van Julie: Barbera en JulieIk vond het ook een hele fijne en informatieve middag! Ik heb er ook al heel veel aan gehad. Vond het ook fijn dat er veel ruimte was voor discussie en stellen van vragen. Én dat je meeluisterde als er gehuild werd, want dat maakt het veel relevanter voor je eigen situatie en hielp enorm om de geluidjes beter te leren herkennen bij Julie. Het hele herkennen van de geluidjes maakt me minder onzeker over haar huilen en daar ben ik heel blij mee!’

Lianne en Lily_11 wekenLianne, moeder van Lily: ‘Als je nog helemaal niets hebt gehoord over de methode gaat er een wereld voor je open.’

Lotte, moeder van Stijn: Lotte en Stijn_3 weken   ‘Volgens mij zit IEDEREEN hier op te wachten in de eerste weken na je bevalling: hoe weet ik wat mijn kindje mij probeert te vertellen?! Ik ben me een stuk bewuster geworden van wat Stijn mij probeert te vertellen. Ik luister nu eerst en dat is veel effectiever.’ 

Maud Bleijenberg, Kraamverzorgende Kraamzorg Midden Nederland Ik heb al heel veel ervaring met baby’s kinderen en dan toch ben ik nog veel meer te weten gekomen.Nooit geweten dat alle baby’s over de hele wereld de eerste klanken allemaal het zelfde zijn. En door goed naar een baby te luisteren en te kijken lukt het  om al veel verdrietjes weg te nemen of te begrijpen.  Zoals bijvoorbeeld Neh Neh Neh honger betekent en EH EH er zit een boertjes dwars. Geweldig toch!!! Ik kan iedereen aanbevelen om iets of een heleboel over Dunstan Babytaal te weten te komen.