Workshop

Workshop Dunstan Babytaal Prijs: €25* (zonder DVD).Ja ik schrijf me in De DVD is tijdens de workshop aan te schaffen voor de speciale prijs van 20 euro. Duur:  2 uur Locatie: Amersfoort: (Gegeven door Paula) Locatie: Kindercentrum Panta Rhei, Daam Fockemalaan 22 Utrecht:(Gegeven door Karianne) Locatie: NIBI, Catharijnesingel 54 Data: Bekijk de agenda voor de workshopdata. Ook privéworkshops/huisbezoeken zijn mogelijk. Voor wie?: Aanstaande ouders en ouders van baby’s tot 3 maanden. Deze workshop is ook op locatie mogelijk! Een leuk idee voor bijvoorbeeld een babyshower of een terugkomdag van je zwangerschapscursus.  Tijdens de cursus Dunstan Babytaal:
  • Oefenen we met filmpjes in het herkennen van behoeften van je baby; zowel door het luisteren naar de geluiden als de lichaamstaal.
  •  Leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je op kan letten om ze goed te herkennen.
  •   Krijg je praktische tips over wat je bijvoorbeeld kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes.
Liever een workshop op locatie of een individuele cursus? Vraag naar de mogelijkheden. * MamaRijk heeft de wens dat iedereen met Dunstan Babytaal aan de slag moet kunnen gaan. Mocht dit bedrag een belemmering voor je vormen, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we op een andere wijze iets voor elkaar betekenen.